Top 5 wintersportdeals

Wallis en West-Zwitserland


Het landschap van Wallis is minstens zo indrukwekkend als het landschap van Graubünden. De notoire berg de Matterhorn bevindt zich in dit gebied, maar ook de geweldige gletsjers van de Alpen zoals de Aletschgletjser zijn hier te vinden. Het bekendste skigebied is natuurlijk Les Portes du Soleil. Het mooiste van dit enorme skigebied is de ruimtelijkheid van het gebied. De ski liften lieten wat te wensen over, maar zijn de laatste tijd sterk verbeterd en dankzij kunstsneeuw en waar noodzakelijk goede busverbindingen zijn vrijwel alle gebieden goed bereikbaar. De muur is een ultrasnelle zwarte piste die wereldwijd faam geniet. De afdaling tussen Avoriaz en Lex Crosets geeft een geweldige adrenalinekick. Andere bekende skigebieden in deze regio zijn Quatre Vallées en Saas-Fee.

Goedkoopste wintersportdeals

Arizona

Arizona

Het kleinschalige appartementencomplex Arizona is gelegen op circa 300 meter van het centrum van Saas Almagell. Op ongeveer 200 meter ligt de skibushalte naar Saas Fee. De appartementen zijn bijzonder ruim en zeer volledig ingericht! Heerlijk rustig

Vanaf €456,00
Meer informatie
Residence Edelweiss

Residence Edelweiss

Het gezellige bungalowdorp Residence Edelweiss is al vele jaren zeer geliefd bij Nederlanders. Saas Balen is bij uitstek geschikt voor beginnende skiërs, maar Saas Grund ligt op slechts 3 kilometer rijden, waar pistes voor elk niveau zijn aangelegd.

Vanaf €465,00
Meer informatie
Bären

Bären

Vanaf €591,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Wallis en West-Zwitserland