Top 5 wintersportdeals

Graubunden


Graubunden is wellicht net zo bekend om zijn ski pistes als om de kuuroorden en spa centers. Het gebied Parsenn beslaat het grootste gebied van het mooie ski oord Davos Klosters Mountain, verder bestaat dit skioord nog uit vier kleinere gebieden. Een hoogtepunt voor veel skiërs in Graubünden is een gletsjerafdaling op de Diavolezza.

Goedkoopste wintersportdeals

Arizona

Arizona

Het kleinschalige appartementencomplex Arizona is gelegen op circa 300 meter van het centrum van Saas Almagell. Op ongeveer 200 meter ligt de skibushalte naar Saas Fee. De appartementen zijn bijzonder ruim en zeer volledig ingericht! Heerlijk rustig

Vanaf €456,00
Meer informatie
Residence Edelweiss

Residence Edelweiss

Het gezellige bungalowdorp Residence Edelweiss is al vele jaren zeer geliefd bij Nederlanders. Saas Balen is bij uitstek geschikt voor beginnende skiërs, maar Saas Grund ligt op slechts 3 kilometer rijden, waar pistes voor elk niveau zijn aangelegd.

Vanaf €465,00
Meer informatie
Bären

Bären

Vanaf €591,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Graubunden

Op welbekende plekken als Davos, St. Moritz en Samnaun kan men kuren en dineren op hoog niveau. Dit is dan ook niet voor niets een veelbezochte bestemming door BN ’ers en internationale celebrities. Waar celebrities zijn, zijn er feestjes en ook in Davos kan de verstokte après skiër zijn hart ophalen.