Top 5 wintersportdeals

Saalbach-Hinterglemm


Het Saalbach après ski leven bruist en is ongeëvenaard. Veel wintersporters verruilen hier al vroeg de ski’s voor de kroeg. Deze gezellige après ski cultuur spreekt vooral jongeren aan, waaronder veel snowboarders. Hinterglemm trekt veel Nederlanders terwijl in Saalbach ook veel wintersporters uit de rest van Europa vakantie vieren. Hinterglemm heeft door de goede skiverbindingen met Saalbach kunnen profiteren van de populariteit van de laatste. Hierdoor heeft ook Hinterglemm uitstekende skifaciliteiten. Degenen die op zoek zijn naar iets minder uitbundigheid en iets meer rust, kunnen hun hart ophalen in het rustigere Leogang.

Goedkoopste wintersportdeals

Pension Böhmerwald

Pension Böhmerwald

Voor een gezellig, traditioneel pension ga je in Hinterglemm naar Pension Böhmerwald. Dit ligt op sneeuwbalworp afstand van de skilift en ook het centrum is prima te belopen. De kamers zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht en voorzien van een nett

Vanaf  €130,00
Vergelijk de prijzen
Hotel Almrausch

Hotel Almrausch

Prima hotel in het centrum van Hinterglemm direct naast de skilift.

Vanaf  €289,00
Vergelijk de prijzen
Hotel Puradies

Hotel Puradies

Prachtig 4 sterren Superior wellnesshotel op korte afstand van de liften naar het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Vanaf €334,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Saalbach-hinterglemm