Zuid-Tirol


Alhoewel Zuid Tirol erg Oostenrijks klinkt ligt dit gebied toch echt in Italië. De voordelen zijn evident. Natuurlijk de Italiaanse keuken, maar ook de grote hoeveelheid zonuren die er in Zuid Tirol te genieten zijn, maken het een populaire wintersport bestemming.

Goedkoopste wintersportdeals

Residence Alpine Smart

Residence Alpine Smart

Appartementen Residence Alpine Smart is een 2 sterren accommodatie gelegen in Folgaria in Italië. Appartementen Residence Alpine Smart beschikt over de volgende faciliteiten koelkast, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, kluisje, wifi.

Vanaf €41,00
Meer informatie
Holiday Centre Veronza

Holiday Centre Veronza

Holiday Centre Veronza is een 3 sterren accommodatie gelegen in Cavalese in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.1. Holiday Centre Veronza beschikt over de volgende faciliteiten bar, fietsverhuur, lift, fitness, zwemb

Vanaf €43,00
Meer informatie
Sporting Club Residence

Sporting Club Residence

Sporting Club Residence is een 3 sterren accommodatie gelegen in San Martino di Castrozza in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.0. Sporting Club Residence beschikt over de volgende faciliteiten bar, fietsverhuur, li

Vanaf €43,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Zuid-Tirol

Het bekendste skigebied in Zuid Tirol en waarschijnlijk heel Italië is Dolomiti Superski. Dolomiti Superski bevindt zich aan de zuidoostkant van de Alpen, waardoor het aan de zonzijde ligt. Dit ski gebied bevindt zich niet alleen in Zuid Tirol maar ligt deels ook in de provincies Trentino en Belluno. Het welbekende Groden is eigenlijk de vertaling van het Italiaanse Val Gardena. Om het nog wat verwarrender te maken, Groden oftewel Val Gardena staat bij veel skiërs bekend als Sella Ronda. Sella Ronda is de tour die in twee richtingen af te leggen is over een route van middelzware pistes langs Arabba. Val Gardena was vooral in de jaren 70 erg populair maar daalde in populariteit nadat er een aantal winters geen sneeuw viel. Groden ligt in de indrukwekkende bergen genaamd de Dolomieten, waar de ski gebieden als Wolkenstein, St. Christina en St. Ulrich te vinden zijn. Kronplatz skigebied staat net als Groden in verbinding met het eerder genoemde Dolomiti Superski. Dolomiti beslaat samen met zijn aaneengesloten ski gebieden meer dan twaalfhonderd vierkante kilometer pisten en bijna vijfhonderd bergbanen en skiliften.