Lombardije, Piemonte & Venetië


De skigebieden ten noorden van Lombardije zoals Sondrio werden tijdens het wereldkampioenschap alpine skiën in 2006 veel gebruikt en biedt zeer sportieve ski oorden.

Piemonte ligt nabij Turijn en de Franse grens en biedt veel meer dan skiën alleen. Ook de locatie Bardonecchia in Piemonte werd tijdens de Olympische Spelen van 2006 gebruikt en wel voor de kampioenschappen snowboarden. Voor de echte adrenaline junks: in Piemonte kun je je naast snowboarden ook wagen aan heli skiën, canyoning en deltavliegen. Bekende ski namen in deze regio zijn het eerder genoemde snowboard Mekka Bardonecchia maar ook Sestrière en Limone Piemonte.

Goedkoopste wintersportdeals

Parc Hotel Miramonti

Parc Hotel Miramonti

Parc Hotel Miramonti is een ontspanningshotel bij uitstek! De skibushalte ligt vrijwel direct naast het hotel, waardoor sportief vermaak nooit ver weg is. Maar wat dit hotel vooral zo aangenaam maakt zijn de vele wellnessfaciliteiten. Warm op in de s

Vanaf  €70,00
Vergelijk de prijzen
Residence Casa Canazei

Residence Casa Canazei

Residence Casa Canazei – Alba di Canazei Residence Casa Canazei ligt tussen de plaatsen Canazei en Alba in. De Belvedere gondel begint op 900 m van de residence. Hier heb je toegang tot de Sella Ronda. Je hoeft niet te lopen, want voor de residen

Vanaf €119,00
Meer informatie
Wintersport Zuid Tirol Hotel Bacher

Wintersport Zuid Tirol Hotel Bacher

Verblijf in Hotel Bacher op basis van logies, ontbijtbuffet en 3 gangendiner

Vanaf €125,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Lombardije, Piemonte & Venetië

Tot slot Venetië. Naast veel romantiek hebben de Venetiaanse Alpen ook prachtige skigebieden te bieden. Belluno heeft geweldige afdalingen, om er een paar te noemen Cortina d'Ampezzo en de piek Marmolada. Deze en nabijgelegen gebieden zijn zeer populair onder freeride skiërs.