Top 5 wintersportdeals

Banff, Lake Louise, Alberta


Het ski gebied Banff en het die en vijftig kilometer ten westen gelegen Lake Louise hebben ski bestemming als grote voordeel boven andere ski oorden dat je tijdens het skiën, kan genieten van het adembenemende uitzichten van Banff National Park. Het standje Banff is een centraal vertrekpunt voor skiërs die de zogenaamde Big 3 op ski's willen exploreren. De Big 3 zijn het eerder genoemde ski gebied Lake Louise, Sunshine Valley en Norquay. Deze prachtige ski gebieden liggen midden in de Canadese Rocky Mountains en zijn op het gebied van uitzichten als skigebied onovertroffen. Niet voor niets is Banff National Park een UNESCO World Heritage Site

Goedkoopste wintersportdeals

Brewsters Mountain Lodge

Brewsters Mountain Lodge

Stap binnen in dit authentieke hotel van de Brewster family, wat met veel grof en fijn houtwerk, geheel in cowboystijl is ingericht met een gezellige en levendige sfeer.

Vanaf €37,00
Meer informatie
Elk and Avenue Hotel

Elk and Avenue Hotel

Een recentelijk geheel gerenoveerd, prima middenklasse hotel voor een heerlijke wintersportvakantie in het gezellige Banff temidden van de machtige Canadian Rockies.

Vanaf €48,00
Meer informatie
Banff Aspen Lodge

Banff Aspen Lodge

Een zeer goed middenklasse hotel met prima faciliteiten voor een heerlijke wintersportvakantie in het sfeervolle stadje Banff.

Vanaf €56,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Banff, Lake Louise, Alberta