Top 5 wintersportdeals

Canada


Canada wordt door veel skiërs gezien als duur en daardoor niet haalbaar. Maar Canada is voor de avontuurlijke wintersporter zeer de moeite waard. Canada terecht een reputatie voor oogverblindend mooie ski pistes en ski gebieden met geweldige poeder sneeuw, de ski ressorts zijn Top of the Bill en zeker de ski gebieden in West kust van Canada hebben een ongeëvenaarde sneeuwzekerheid. Enkele zeer populaire ski gebieden die wij op wintersportdeals wat uitgebreider voor u beschrijven zijn Whistler en het nabijgelegen Lake Louise, Banff, Mont Tremblant, Fernie, en de Big White. En een Wintersport vakantie aan de oostkust van Canada is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Toronto, Ottawa of Montreal.

Goedkoopste wintersportdeals

Brewsters Mountain Lodge

Brewsters Mountain Lodge

Stap binnen in dit authentieke hotel van de Brewster family, wat met veel grof en fijn houtwerk, geheel in cowboystijl is ingericht met een gezellige en levendige sfeer.

Vanaf €35,00
Meer informatie
Elk and Avenue Hotel

Elk and Avenue Hotel

Een recentelijk geheel gerenoveerd, prima middenklasse hotel voor een heerlijke wintersportvakantie in het gezellige Banff temidden van de machtige Canadian Rockies.

Vanaf €48,00
Meer informatie
Lake Louise Inn

Lake Louise Inn

Een goede middenklasse hotel met een ontspannen en gezellige wintersportsfeer.

Vanaf €50,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Canada