Top 5 wintersportdeals

Aspen Snowmass, Colorado


Het wintersport paradijs Aspen gelegen aan de Roaring Fork Valley is wellicht een van de bekendste ski gebieden van Amerika, niet in de minste plaats omdat er veel Hollywood sterren hun wintersport vakantie komen vieren. Dat er veel Hollywood sterren komen skiën is ook wel aan de prijzen te merken. Aspen staat bekend als een duur en luxueus ski paradijs. Het is dus lastig maar zeker niet onmogelijk om in Aspen voordelige wintersport deals te vinden. Een van de grote voordelen is dat er in Aspen er het hele wintersport seizoen goed kunt skiën door een goede pak sneeuw en dat je er geweldig kunt stappen in de honderden bars restaurants en clubs die er in dit après ski Mekka te vinden zijn. Het ski gebied Aspen beslaat 4 bergen Aspen Mountain, Aspen Highlands, Buttermilk en Snowmass. Samen beslaan deze aaneengesloten ski bergen 200 kilometer ski pistes geschikt voor de zowel de beginnende skiër als de gevorderde skiër. Let wel, de passen voor de ski liften zijn aan de prijs.

Goedkoopste wintersportdeals

Aspen

Aspen

Aspen is een 4 sterren accommodatie gelegen in La Plagne in Frankrijk. Via Tjingo boekt u deze reis al vanaf slechts 132 euro. Via Tjingo boekt u altijd de beste deal, laat je ook matsen!

Vanaf €132,00
Meer informatie
Residence Aspen

Residence Aspen

Residence Aspen is een 4 sterren accommodatie gelegen in La Plagne in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.2. Residence Aspen beschikt over de volgende faciliteiten lift, zwembad binnen, parkeerplaats, huisdieren toeg

Vanaf €189,00
Meer informatie

Bekijk alle accommodaties in Aspen Snowmass, Colorado